top of page
Skjermbilde 2021-02-03 kl. 09.39.29.png

KOMBIAUTOMATER

Kopi av Drikkeautomat vareautomat brus maskin brusautomat automat brus snack snackautomat

Kombiautomater

Vareautomat, Snackautomat, Vendingmaskin, Kombiautomat, kjært barn har mange navn. Vi velger å bruke kombiautomat da dette er en automat som inneholder både snacks og drikke.

Denne automaten er perfekt for de som ønsker det totale tilbudet. Her får du et vidt spekter av snacks og diverse drikke. En kombiautomat er det perfekte tilskuddet til ansatte, kunder eller elever ved for eksempel kontorlokaler, lagerbygg, kundemottak, butikker, verksted, skole, universitet og lignende. 

Alle våre kombiautomater har glassfront og et stilrent utseende. De kommer i mange forskjellige størrelser og sammen med dere finner vi fram til automaten som passer deres lokale best. Vi har også vareautomater med heis om et spesielt produkt trenger en skånsom frakt frem til luken. 

Automatene kjøler ned til 4 grader slik at man får kald drikke og muligheten til å føre produkter som for eksempel yoghurt og melkeprodukter. 

Vi har et vidt sortiment å velge utifra av snacks/mat i automaten, og jobber alltid sammen med dere for å finne et utvalg som passer best. Vi er ikke begrenset til en merkevare eller et sortiment slik at vi har produkter fra både Ringnes, Coca Cola og andre selvstendige leverandører. Dette betyr at automaten kan inneholde Coca Cola, Pepsi Max, Fanta og Solo, Monster eller Red Bull. Alt etter deres ønske!

Kombiautomater leveres under vår gratis "Full Service Vending"-tjeneste. 

Ta gjerne kontakt med oss for en nærmere prat angående en gratis utplassert kombiautomat!

Ser du ikke automaten du er ute etter?

Fortvil ikke! 
Vi har mye annet å velge mellom og er sikre på at vi kan komme fram til en løsning som passer deg best.

bottom of page