top of page
Skjermbilde 2021-02-03 kl. 09.39.29.png

Full Service Vending

Hva er "Full Service Vending"?

Full Service Vending er vår kostnadsfrie tjeneste der vi står for automat, drift, påfylling, service og vedlikehold. Med andre ord, et gratis tilbud til dine kunder, ansatte eller elever uten ekstra jobb eller bry. 

Gratis utplassering

Etter en befaring enten fysisk eller over video kommer vi og installerer automaten hos dere og fyller den opp samme dag slik at den er klar til bruk.

Drift

Vi gjør jobben. Vi holder løpende oversikt over automatene våre gjennom vårt back-end system. Dette vil si at om noe skulle gå galt, om den trenger service, lite varer eller lignende vet vi dette løpende. Vi holder automaten ren, påfylt og i god stand. 

Påfylling

Vi setter først og fremst opp en fast dag med påfylling hver uke. Gjennom vårt back-end system vet vi til enhver tid hvor mange produkter det er i automaten. Om det viser seg at automaten går tom før uken har gått vil vi komme innom og etterfylle varer. Med dette i tankene slipper dere som kunde å ringe inn og be om påfylling. 

24/7 Service

"Alltid på jobb". Vi er alltid tilgjengelige om noe skulle gå galt eller ved andre spørsmål. På alle automatene står det to telefonnummer der du kommer direkte til oss. Dette gjør at dere som kunde av oss slipper telefoner og spørsmål da det heller kommer direkte til oss. 

Betalingsløsninger

På våre maskiner er det mulighet for å betale med kort, apple pay, google pay og vipps. Dette gjør at man alltid har en mulighet til å bruke automaten selv om man har glemt lommeboken hjemme. 

Stilrene automater

Automatene våre har et stilrent og tidløst design som ikke er sjenerende. Om ønskelig har du som kunde hos oss muligheten til å be om eget design på automaten. 

Produkt-ønske

Skulle du ønske et annet produkt i automaten? Null problem! Alle maskinene våre er utsmykket med en QR-kode som fører deg direkte til et innsendingsskjema for automaten. Her kan du enkelt sende inn ditt ønske slik at vi kan ta det til vurdering og legge det til i sortimentet i automaten. 

bottom of page